Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste două milioane de semnături pentru apariția lui Kobe Bryant pe sigla NBA, neschimbată din 1971

kobe bryant

Peste două milioane de persoane au semnat petiția online prin care se solicită apariția lui Kobe Bryant pe sigla NBA, care nu a fost modificată din 1971. Petiția a fost lansată la scurt timp după decesul fostului mare baschetbalist de la Los Angeles Lakers, potrivit Mediafax.ro.

Actuala siglă, în care apare silueta fostului jucător de la Los Angeles Lakers, Jerry West, acum în vârstă de 81 de ani, a fost lansată de Alan Siegel. Cu excepția unor mici modificări aduse textului, în 2017, sigla a rămas la fel din 1971, informează BBC.

După decesul tragic al lui Bryant, un alt jucător emblematic din istoria celor de la Los Angeles Lakers, peste două milioane de fani au semnat petiția prin care se solicită modificarea siglei NBA.

"Odată cu moartea prematură și neașteptată a marelui Kobe Bryant, vă rugăm să semnați această petiție în încercarea de a-l imortaliza pe noua siglă NBA", a scris Nick M, inițiatorul petiției de pe site-ul change.org.

Printre cei care susțin această cauză se numără artiști precum Snoop Dogg, Justin Bieber sau Naomi Campbell. Primii doi au postat deja pe Instagram posibile variante pentru sigla NBA în care apare Kobe Bryant.

Citește și: Realitatea Plus, minus în redacție. Val de plecări: editori, reporteri și operatori

Până în prezent, NBA nu a oferit un răspuns oficial legat de posibilitatea modificării siglei, iar Jerry West nu a comentat petiția lansată de fani, însă și-a exprimat regretul profund față de moartea tragică a lui Kobe Bryant.

"Pierderea lui Kobe, a fiicei sale Gianna și a tuturor celor de la bord este mai mult decât tragică și de neacceptat. Îl voi iubi pe Kobe pentru totdeauna și voi prețui de fiecare dată timpul petrecut alături de el. L-am văzut crescând, de la un copil energic la un bărbat adevărat, inspirând viața multor oameni", a spus West, pentru CBC News.

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa, duminică, după ce elicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autorităţile din Los Angeles au declarat că nicio persoană din cele 9 aflate la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star.

În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.