Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste jumătate dintre români îşi spală maşina atunci când este foarte murdară, arată un studiu

https://unilift.ro/
spalatorie auto

Mai mult de jumătate dintre români (52%) îşi spală maşina atunci când este foarte murdară, iar principalul criteriu de selecţie a unei spălătorii auto este timpul de aşteptare, relevă rezultatele unui studiu realizat de MOL România, publicat miercuri, potrivit Agerpres.

Printre cele mai importante criterii de curăţare sunt operaţiunile de spălare a pragurilor (81%), aspirarea asistată a interiorului autoturismului (79%) şi existenţa unui serviciu de igienizare a habitaclului (75%).

Conform cercetării, 62% dintre respondenţi preferă să meargă la spălătoriile auto manuale de tip jet wash, în detrimentul spălătoriilor auto asistate de cartier (17%).

În privinţa alegerii unei spălătorii auto, 44% din totalul şoferilor chestionaţi au indicat timpul de aşteptare drept principal criteriu de selecţie, fiind urmat de preţ (40%), calitatea substanţelor de spălare (39%) şi proximitatea faţă de locuinţă sau locul de muncă (37%).

Citește și: BREAKING SURSE Începe PELERINAJUL în JUSTIȚIE pentru fostul ministru Bodog

În cazul respondenţilor femei, studiul a arătat că proximitatea faţă de locuinţă sau locul de muncă joacă un rol mult mai important în alegerea unei spălătorii, fiind al doilea cel mai important criteriu de selecţie, după timpul de aşteptare.

Dintre cei care menţionează calitatea produselor de spălare printre criteriile relevante în alegerea unei spălătorii, 60% spun că substanţele de calitate sunt cele care asigură păstrarea în timp a caracteristicilor vopselei auto, iar 56% înţeleg prin substanţe de spălare de calitate acele produse care lasă zero zgârieturi pe maşină.

Potrivit sursei citate, şapte din zece români (70%) aleg să îşi spele maşina seara sau dimineaţa, cu o preferinţă mai clară pentru intervalul de seară, în timp ce o treime au afirmat că preferă să facă această operaţiune în week-end, când au mai mult timp liber.

Pe ansamblu, peste jumătate dintre şoferii din România (52%) ajung să-şi spele maşina numai atunci când este foarte murdară sau când pleacă ori revin dintr-o călătorie mai lungă.

Studiul MOL România a fost efectuat online, în perioada 13 - 21 aprilie, pe un eşantion de 556 de respondenţi, utilizatori ai cardurilor MultiBonus.

MOL România este o subsidiară a MOL Group şi una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezenţă de 25 ani pe piaţa autohtonă. În prezent, compania deţine un număr de 243 de staţii de servicii, două depozite de carburanţi (la Giurgiu şi Tileagd) şi un terminal LPG la Tileagd.

În reţeaua de staţii de servicii de la nivel naţional sunt incluse două tipuri de spălătorii: spălătorii automate cu şase programe de spălare şi spălătorii manuale - concepute în special pentru autoservire şi dotate cu programe de prespălare, spălare, limpezire şi preuscare. În perioada 26 aprilie - 4 iulie 2021, clienţii care aleg să îşi spele maşina într-una dintre staţiile MOL România pot câştiga premii instant sau premii acordate prin tragere la sorţi.

Grupul MOL este o companie internaţională de petrol şi gaze, cu operaţiuni în peste 40 de ţări şi 25.000 de angajaţi în întreaga lume. Activităţile de producţie se desfăşoară în nouă ţări, iar cele de explorare în 14 ţări. Grupul controlează trei rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare în Ungaria, Slovacia şi Croaţia.

Compania are o reţea formată din aproximativ 1.933 de staţii de servicii în zece ţări din Europa Centrală şi de Est.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.