Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petr Cech a debutat în poarta de hochei la vârsta de 37 de ani

Sky Sports
Petr Cech

Fostul portar de fotbal Petr Cech a debutat în poarta de hochei la vârsta de 37 de ani şi a ajutat echipa sa Guildford Phoenix să câştige un meci, apărând două lovituri de departajare, informează BBC.

Cech a fost omul meciului în jocul pe care echipa Guildford Phoenix l-a câştigat, după executarea loviturilor de departajare, în faţa formaţiei Swindon Wildcats 2 (scor 2-2, după timpul regulamentar şi după prelungiri), din National Ice Hockey League South 2, a treia divizie din Marea Britanie.

"După 20 de ani de fotbal profesionist, o să fie o minunată experienţă pentru mine să evoluez în sportul pe care l-am iubit să-l urmăresc şi să-l joc când eram copil", declarat Cech, când a anunţat că va trece la hochei.

Ca fotbalist, Cech a jucat 124 de meciuri cu naţionala Cehiei, a câştigat patru titluri în Premier League, de trei ori Cupa Ligii, o dată Liga Campionilor şi Liga Europa, cu Chelsea şi Arsenal.

El s-a retras în vară din activitatea de fotbalist şi a devenit consilier tehnic la Chelsea. Când timpul îi permite, el se antrenează cu Guildford Phoenix, fiind al treilea portar în lotul acestei echipe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.