Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petra Kvitova, după înfrângerea în fața Soranei Cîrstea: o înfrângere dureroasă, dar nu sunt surprinsă

www.eurosport.com
kvitova sorana

Petra Kvitova, de două ori campioană la Wimbledon, a declarat că nu a fost surprinsă de eliminarea sa, marți, în runda inaugurală, la Australian Open, după înfrângerea surprinzătoare în fața româncei Sorana Cîrstea. Ea consideră că avut o lună dificilă în Australia și are nevoie de un restart.

Finalista de la Australian Open 2019 a fost eliminată de Sorana Cîrstea pentru al doilea an consecutiv la Melbourne Park, sportiva din România impunându-se fără probleme cu 6-2, 6-2, pe John Cain Arena, informează Mediafax.

„Nu cred că am prea multe de spus", a declarat Kvitova, citată de Reuters. „Nu prea mi-a mers bine toată luna. Așa sunt lucrurile. Este un sport și trebuie doar să lupt și să fiu mai bună."

A 20-a favorită, care a pierdut finala în fața lui Naomi Osaka, în urmă cu trei ani, s-a înscris la două turnee de pregătire, dar a ajuns să joace doar trei meciuri după eliminările timpurii de la Adelaide și Sydney.

„Nu am jucat multe meciuri la începutul acestui an", a adăugat ea.

„Am avut și câteva probleme de sănătate toată luna, așa că a fost greu să mă antrenez. Nu a fost chiar ușor acest început de sezon, dar sezonul este lung, așa că sper că se va schimba."

Cehoaica în vârstă de 31 de ani și-a deschis campania din 2022 cu o înfrângere uluitoare în fața australiencei Priscilla Hon, numărul 221 mondial, în primul tur al turneului Adelaide International.

Ea a trecut la Sydney Tennis Classic, în prima sa victorie a anului, de Arantxa Rus, înainte de a ieși din turneu în turul al doilea, în fața lui Ons Jabeur.

Kvitova a declarat că își va lua câteva zile pentru a „vedea limpede" și apoi se va concentra pe cât mai multe meciuri care speră își vor da restart sezonului.

„Această înfrângere este foarte dureroasă, în primul tur, după o lună întreagă", a spus ea.

„Dar, pe de o parte, nu sunt surprinsă cu adevărat de cum s-a terminat totul. Pe de altă parte, bineînțeles, când joc un meci îmi doresc întotdeauna să câștig."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.