Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petra Kvitova şi Laura Siegemund s-au calificat în sferturile de finală ale French Open

australian open facebook
australian open general tenis

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 7, a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, pe chinezoaica Shuai Zhang, locul 39 WTA, în optimile de finală ale French Open, potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR A trecut UN AN de la omorul produs de Mario Iorgulescu - Rețeta familiei Iorgulescu de a ține băiatul DEPARTE de brațul lung al legii

Kivitova s-a impus după un meci de o oră şi 25 de minute şi va juca pentru a doua în sferturi la Roland Garros, după ediţia din 2012, când a atins faza semifinalelor.

Adversara ei va fi germana Laura Siegemund, locul 66 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-2, de spaniola Paula Badosa, locul 87 WTA, într-o oră şi 36 de minute de joc. Siegemund este pentru prima dată în sferturile de finală ale unui grand slam, la vârsta de 32 de ani.

Citește și: DOSAR Mario, fiul fugar al fostului șef LPF, a fost rugat insistent de cunoscuți să nu se suie la volan cu aproape doi la mie alcool și cocaină în sânge

În acest moment se cunosc trei partide din sferturi: Kvitova-Siegemund, Iga Swiatek (Polonia), locul 54 WTA - Martina Trevisan, locul 159 WTA, venită din calificări, Eliana Svitolina (Ucraina), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3 - Nadia Podoroska (Argentina), locul 131 WTA, venită din calificări.

Ultima partidă din sferturi va fi stabilită, luni, după jocurile: Sofia Kenin (SUA), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4 - Fiona Ferro (Italia), locul 49 WTA şi Danielle Collins (SUA), locul 57 WTA - Ons Jabeur (Tunisia), locul 35 WTA şi cap de serie numărul 30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.