Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Petrache răbufnește: Nu înțeleg cum atâția oameni au cerut externarea. Vă zic o treabă care poate sună cinic, dar e o realitate

petrache: e fisura in usl

Liderul CJ Ilfov, Marian Petrache (PNL), consideră că persoanele bolnave de COVID-19 care s-au externat la cerere au dat dovadă de „inconștiență” și spune că nu înțelege cum s-au putut externa atât de mulți români.

„Astăzi, 413 cazuri noi – 413 oameni care s-au îmbolnăvit cu COVID. Azi, 573 de oameni bolnavi de coronavirus externați la cerere. Ieri, 532. Mai mult de 1.000 de oameni bolnavi de coronavirus s-au dus acasă, la familiile lor. Asta e inconștiență! Pur și simplu nu înțeleg cum atâția oameni au cerut externarea. Măi, oameni buni, dacă nu vă pasă nici de voi, nici de famiile voastre, aveți un pic de grijă față de noi, toți ceilalți. Față de doctori și de asistente. I-ați văzut cum stau, la 40 de grade, cu combinezoane, măști, viziere și mănuși? I-ați văzut? Stau acolo la triaj ore în șir ca să aibă grijă de sănătatea vostră. Și răsplata care e? Mergem acasă! Cu COVID. Nu pot să înțeleg”, a scris Petrache.

„Și vă mai zic o treabă care poate sună cinic, dar e o realitate. Dacă nu vă pasă de sănătatea nostră, de sănătatea voastră, poate vă pasă de buzunarul vostru. Că, dacă se instituie iar starea de urgență, economia noastră ar putea să intre în blocaj. Eu mă uit pe cifre în fiecare zi. Bugetul CJ Ilfov are încasări la 7 luni cu 18 milioane de lei mai puțin decât cele prognozate. Asta înseamnă că facem eforturi mari să continuăm investițiile – că vrem în continuare drumuri, școli, grădinițe și spitale. Așa că vă rog! Haideți să reacționăm toți și să respectăm regulile minimale ca să limităm odată acest nenorocit de virus. Vă rog să fim responsabili! E chiar așa greu să purtăm mască? E chiar așa greu să nu stai claie peste grămadă la bar? E chiar așa greu să stai în spital și să-ți faci tratamentul? Nu e greu. E doar bun-simț”, a adăugat liderul CJ Ilfov.

Citește și: Lovitură de imagine pentru PSD: Adrian Năstase spune că liberalii au dreptate să nu crească pensiile cu 40% .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.