Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea a dezvăluit ce a simțit când a fost ironizat pentru declarațiile sale: 'Eu niciun cuvânt nu-l scot greșit din gură'

www.agerpres.ro
Petre Daea

Ministrul Agriculturii a povestit într-un interviu ce a simțit în momentul în care a fost ironizat pentru declarația sale privind oaia. Petre Daea a subliniat că va susţine oaia "până la moarte”, întrucât este o specie din ce în ce mai căutată.

"Au venit la mine cei care mă pilotează, cei care îmi țin evidența ieșirilor din media. Sunt un om stăpânit, venit din aluatul pământului și știu cum să mă comport în acest mediu din care am izvorât. Eu sunt stăpân pe mine și știu ce fac. Eu niciun cuvânt nu-l scot greșit din gură. Nu-l fac de dragul dragului sau de o emoție temporară. (...) România are o resursă extraordinară pe care din nefericire nu au văzut-o mulți și tot din nefericire nu au vorbit depsre ea. Resursă de 4.8 milioane de pajiști.

Citește și: Reacție de milioane a Elenei Udrea, după apariția pozelor cu ea și cu Alina Bica, în Costa Rica: 'Dacă știam, puneam eu poze și din cabinetul ginecologului'

Această suprafață, ea nu poate fi folosită decât de taurine și oile care se urcă până dau cu capul de cer. (...) Voi susține până voi muri această specie, această specie este din ce în ce mai căutată”, a declarat ministrul, conform Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.