Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea loveşte din nou! Ministrul nu se dă bătut şi susţine campania până 'plânge împreună cu oaia'

puterea.ro
Petre Daea oaie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a aflat la Alba iulia,unde a participat la caravana campaniei Alege oaia – o campanie menită să promoveze produsele din carne de oaie și alte produse tradiționale.

Citeşte şi: Guvernul REACŢIONEAZĂ după lovitura primită de România. Ministrul Dunca dă asigurări în scandalul suspendării laboratorului antidoping

Ministrul Agriculturii, care s-a plimbat printre tarabele târgului din Alba Iulia și a gustat de la fiecare producător, spune că deja se văd rezultate concrete ale acestei campanii, prin faptul că în magazine au apărut mult mai multe produse din carne și din lapte de oaie.

Întrebat dacă a auzit bancurile făcute pe seama campaniei, ministrul agriculturii a spus că ”Daea e  pregătit să ia bătaie, atât de mult, încât să plângă împreună cu oaia”, potrivit Europa Fm.

Ministrul Agriculturii a refuzat să comenteze dezvăluirile recente ale ministrului de interne, Carmen Dan, care a spus că a găsit dispozitive de înregistrare în propria locuință. Întrebat dacă se simte vizat de o operațiune similară, Petre Daea a spus:

”Eu mă văd vizat  de un interes excepțional, la fel ca și colegii mei, de a face bine pentru țară, într-un angrenaj de respect instituțional și de comportament civic deosebit, în așa fel încât românii să fie cu românii, și România să fie cu liniștea pe care i-o putem da fiecare dintre noi și cu siguranța că lucrurile sunt pe un făgaș normal, în așa fel încât toți să ne simțim bine la locul lui și să facem ceea ce trebuie împreună pentru binele tututot și în folosul fiecăruia. ”

Citeşte şi: Politician de MARCĂ din SUA, mesaj CONTROVERSAT de Ziua Naţională. Senatorul amintește de angajamentul României pentru o justiție INDEPENDENTĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.