Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea (PSD) primește teme de la PNL: 'Trebuie să continue măsurile de sprijin pentru agricultură adoptate de guvernul Ciucă'

psd.ro
Petre Daea

Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal (PNL), Ionuţ Stroe, afirmă că, dincolo de planurile pe termen lung, România are nevoie de un plan pe termen scurt în ceea ce priveşte agricultura, el avansând ideea unui dialog cu Comisia Europeană privind alocarea de fonduri pentru agricultură prin PNRR. El a mai spus că Petre Daea, pe cale de a reveni în funcţia de ministru al Agriculturii, trebuie să continue măsurile de sprijin pentru acest domeniu demarate de către Guvern.

„Apropo de lucrurile care trebuie făcute în agricultură cu titlul de urgenţe, evident că ministrul Daea trebuie să continue acest mix de măsuri de sprijin pentru agricultură adoptate de guvernul Ciucă şi vă reamintesc faptul că guvernul Ciucă chiar a prioritizat domeniul agriculturii în pachetul Sprijin pentru România. Ne trebuie, într-adevăr, un plan pe termen lung, dar ne trebuie şi unul pe termen scurt pentru că, iată, partea de irigaţii arată că în acest moment avem ceva probleme, legat de zona de PNRR ştiţi foarte bine este o zonă unde cinstiţi să fim, nu există, în momentul de faţă, niciun fel de finanţare din PNRR. De asta ar fi o posibilitate să îmbunătăţim şi să demarăm un dialog cu Comisia pentru a avea aceste investiţii finanţate prin PNRR”, a declarat Ionuţ Stroe miercuri, la Digi 24, relatează News.ro.

În ceea ce priveşte un eventual calendar al discuţiilor pentru introducerea în PNRR de finanţare pentru agricultura din România, Stroe adaugă că „în mod normal ar trebui pornit un dialog la toamnă”, iar „la începutul anului 2023 să se şi concretizeze”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.