Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Lăzăroiu, replică-fulger pentru Klaus Iohannis: 'Nu mai am nicio îndoială. Nu fac politică și nici nu intru în jocuri politice'

realitatea.net
petre lazaroiu
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi, referitor la afirmaţiile magistratului Petre Lăzăroiu, că nu face nicio presiune asupra unui judecător şi a declarat că "ar fi fundamental eronat". Iohannis consideră că s-a produs o denaturare din motive politice. În replică, Petre Lăzăroiu, a declarat, marţi, la Antena 3, că el nu intră în astfel de jocuri.

„Niciodată nu l-am acuzat pe dl președinte IOhannis că ar fi implicat într-un asemenea scandal. Ceea ce am spus eu este că mi-am pus întrebări și am încercat să mă gândesc ce se află în spatele acestei întâlniri. (...) Este prima oară când dna Simina Tănăsescu mă sună la telefon și îmi cere o întâlnire. Deci, m-am dus la această întâlnire curios, mai ales că mi-a zis că are o sarcină ingrată. Ce a declarat președintele confirmă că există o plângere a unei asociații, la Cotroceni, dar nu s-a gândit să emită un decret. (...) Păi dacă le punem cap la cap și ne mai amintim și declarațiile lui Daniel, care a spus că nu i-a cerut președintelui așa ceva, atunci gândiți dvs cam despre ce este vorba. Dacă președintele a spus că are o plângere și trebuia să mi fie adus la cunoștință, nu mai am nicio îndoială. Să-mi fie cu iertare, nu fac politică și nici nu intru în jocuri politice. Eu am sesizat pericolul care este pentru CCR. Pentru că dacă președintele are o astfel de plângere, trebuia să iasă public să spună că nu se ocupă de o asemenea temă și nu i-a dat mandat dnei Tănăsescu să discute cu dl judecător această chestiune. Eu nu știu dacă i-a trasat, dar din ce a spus dânsul recunoaște că știe și că are o plângere la Cotroceni pe această temă”, a spus Lăzăroiu, într-0 intervenție telefonică, la Antena3, după afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis potrivit cărora chestiunea presiunii asupra judecătorului CCR ar fi fost denaturată pentru scopuri politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.