Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Tobă a început curățenia: A demis doi importanți secretari de stat

petre toba

Ministrul de Interne Petre Tobă a început curățenia în minister și a demis doi importanți secretari de stat. Este vorba despre Ilie Botoş şi Bogdan Tohăneanu.

Conform unui comunicat de presă al MAI, funcţia de secretar de stat în MAI a lui Ilie Botoş va fi preluată de chestor general de poliţie Ioan Buda. Până în prezent, acesta a fost inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Citește și: Soția lui Dacian Cioloș în spectacol: Ce a cântat/ VIDEO

În locul lui Bogdan Tohăneanu va fi Florea Tiberiu Trifan, care a deţinut până în prezent funcţia de coordonator al secţiei consulare, ministru plenipotenţiar, în cadrul Ambasadei României în Italia.

Totodată, conform comunicatului citat, Gheorghe Cornescu a fost eliberat din funcţia de subsecretar de stat în MAI, iar chestorului de poliţie Ion Stoica i-a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de secretar general al aceluiaşi minister.

Citește și: DNA are o nouă modalitate de a-l pedepsi pe deputatul PNL Cătălin Teodorescu: Anunțul procurorilor

MAI mai informează că, începând de joi, la propunerea ministrului Petre Tobă, chestorul de poliţie Bogdan Despescu a fost numit inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Bogdan Despescu a absolvit Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" în anul 1995, ulterior ocupând diferite funcţii în cadrul Inspectoratelor de Poliţie ale Judeţelor Buzău, Prahova şi Constanţa. Din 20 iulie 2014 şi până în prezent, acesta a ocupat funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Are 43 de ani, este căsătorit şi are un copil, se precizează în comunicat.

Citește și: Leul s-a prăbușit după aprobarea Bugetului în Guvern

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.