Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrotel-Lukoil, donație de 100.000 pentru spitalele prahovene

Petrotel-LukOil
Petrotel-Lukoil

Petrotel-Lukoil se implică din nou în susținerea spitalelor prahovene din prima linie Coronavirus, donând de data asta 100.000 de dolari. În martie, când Spitalul de Urgență se confrunta cu o gravă lipsă de echipamante de protecție pentru personalul medical, compania rusească a sărit  imediat cu 10.000 de dolari. Rezultatele se văd acum - mobilizarea rapidă a donatorilor privați a făcut ca, la nivelul județului Prahova, să apară un singur caz de infectare cu noul virus la nivelul cadrelor medicale.

Cei 100.000 de dolari merg acum la mai multe spitale din județ:: 20.000 dolari pentru Spitalul Municipal Câmpina, 30.000 pentru Spitalul CFR Ploiești, încă 20.000 pentru Spitalul de Urgență Ploiești, precum și 30.000 pentru Crucea Roșie Prahova.

În februarie, rafinăria Petrotel-Lukoil s-a implicat și în problemele de mediu, achiziționând trei stații de verificare a calității aerului din Ploiești. Stațiile au fost cerute de Ministerul Mediului, iar compania rusească a fost prima dintre rafinăriile ploieștene care s-au conformat deciziei ministeriale și, în plus, a reușit să ecologizeze înainte de termen batalul de la Teleajen, unde s-au adunat deșeuri petrolifere încă din 1904, când a fost înființată rafinăria.

O veste bună vine și pentru angajații Petrotel-Lukoil care au fost trimiși acasa în această perioadă grea pentru economie, dar ei își primesc salariul întreg pana trece pandemia.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.