Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Philip Morris, donație record de un milion de dolari

Irish Times
Philip Morris

Crucea Roșie, organizație cu o vechime de 144 de ani în România, a primit astăzi una din cele mai mari donații: un milion de dolari de la Philip Morris România!

Banii se vor adăuga fondurilor destinate dotării unităților sanitare cu aparatură medicală, materiale de protecție și materiale de strictă necesitatea în testarea și tratarea persoanelor infectate cu coronavirus, pachete alimentare și pachete igienice pentru persoanele vulnerabile aflate în izolare la domiciliu dar și pentru educarea și informarea populației. Mai exact, cu banii de la Philip Morris, Crucea Roşie Română va achiziţiona 10 aparate de ventilaţie, 3 aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protecţie, 100.000 de măşti medicale şi 5.000 perechi de mănuşi. Majoritatea acestor echipamente medicale vor ajunge, cel mai probabil, la Institutul ”Matei Balș”.

Până acum, Crucea Roșie a tipărit și distribuit, cu ajutorul voluntarilor săi, 250.000 de broșuri informative și 20.000 de afise. Acestea au ajuns atât în mediul urban cât și în cel rural.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.