Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pianistul Cătălin Răducanu concertează la Ateneul Român, pe 24 octombrie

Radu Pop
ateneul roman bucuresti

Pianistul Cătălin Răducanu încheie Turneul Naţional "Un artist, un pian şi un ţambal - clasic, jazz folclor", într-un concert care va avea loc pe 24 octombrie, de la ora 19,00, la Ateneul Român, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

"Îmi propun ca prestaţia mea artistică să fie cât mai sinceră, încărcată de profunzimile spirituale aferente muzicii interpretate. Voi explora şi invit totodată şi publicul să "călătorească" în universurile sonore captivante şi diverse ale ideilor şi trăirilor repertoriului abordat. De asemenea, voi purta ascultătorii pe tărâmul improvizaţiei şi al ritmurilor şi sonorităţilor de jazz şi apoi în acea lume muzicală cu iz arhaic al timbrului exotic şi magic al ţambalului", a declarat Cătălin Răducanu, citat în comunicat.

Pianistul a pregătit un program special pentru publicul de la Ateneu, cu piese de Liszt şi Chopin la pian, cu improvizaţii de jazz, pe teme de la George Gershwin la Chick Corea şi cu piese la ţambal, de la Toni Iordache la Eric Saţie.

Artistul a început turneul în luna august şi a susţinut concerte la Sinaia, Oradea, Constanţa, Gugeşti (judeţul Vrancea), Focşani, Braşov, Deva, Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.