Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone a dat-o pe 'Peaky Blinders': Conduce o grămadă de 'cetățeni!' care răspund amenințător / VIDEO

Piedone - Peaky Blinders

Lovitură de teatru în campania electorală de la București. Literalmente de teatru! Personaj principal - Piedone - care a lăsat pentru câteva momente  personajul comisarului care l-a consacrat (într-atât încât și-a trecut porecla de 'Piedone' și în buletin) și a dat-o în alte filme. Mai precis într-o scenă ce pare desprinsă din serialul 'Peaky Blinders'.

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Bucureștiului, este protagonistul unor noi scene video interesante. De data aceasta, Piedone pare să joace rolul capului unei bande mafiote violente din celebrul serial „Peaky Blinders“, de pe Netflix.

Piedone și echipa sa de campanie se plimbă pe o stradă din zona parcului Herăstrău, fără să interacționeze cu alegătorii. La un moment dat, Piedone strigă: “Cetățeni!“, iar echipa sa răspunde disciplinat, în cor: “Respect! Respect! Respect“. Scena se repetă de mai multe ori în doar 22 de secunde.

Într-o filmare difuzată pe TikTok, edilul de la Sectorul 5, pare să imite o scenă din cunoscutul film „Peaky Blinders“. Purtând o șapcă asemenea celor purtate de mafioții din serial, Piedone merge în fruntea unei mulțimi care nu este clar dacă este amenințătoare sau doar hotărâtă. La stânga sa este fiul său, căruia acesta vrea să-i lase moștenire „tronul“ Sectorului 5.

Din când în când, candidatul la primăria Capitalei strigă „Cetățeni!“, iar grupul din spatele său răspunde: „Respect! Respect! Respect!”. Parodia după „Peaky Blinders“ este evidentă. Mai puțin clar este mesajul pe care vrea să-l transmită Piedone cu acest filmuleț.

În serialul 'Peaky Blinders' de pe Netflix este vorba despre lumea violentă a bandelor de gangsteri din suburbiile orașului britanic Birmingham, după Primul Război Mondial. Liderul mafioților, Tommy Shelby, un individ ambițios, foarte viclean și crud, poartă o șapcă similară celei cu care s-a afișat Piedone în filmuleț.

@bukurestiul Noul Ceaușescu! #funny #romaniatiktok #viral #video #bucuresti #primarie #colectiv #drojdiasocietatii #oktiktok #fanipiedone #PUSLamale ♬ sunet original - Bukureștiul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.