Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone a ieșit pe străzi la plantat de flori: Vrem să dăm culoare Sectorului 5! / Au fost plantate 10 mii de begonii

Primaria Sectorului 5
Piedone plantat flori

Astăzi, 4 iunie 2021, la intersecția dintre strada Mihail Sebastian și Calea Ferentari, a avut loc acțiunea de plantare a peste 10.000 de begonii donate de către Primăria Sectorului 3. La acțiune a participat și primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, alături de city manager, cei doi viceprimari, precum și de mai mulți directori și consilieri din cadrul Primăriei Sectorului 5.

În total, pentru această acțiune au fost mobilizați peste 500 de voluntari din cadrul Primăriei Sectorului 5, precum și angajați ai societății de Amenajare Edilitară și Salubrizare dar și ai Administrației Domeniului Public Sector 5. Florile au fost plantate pe spațiul dintre liniile de tramvai, de-a lungul arterelor Calea Ferentari și Calea Rahova.

"În această zi însorită am avut oportunitatea de a aduce o pată de culoare pe două dintre arterele principale de pe raza sectorului. Cu această ocazie vreau să mulțumesc Primăriei Sectorului 3, respectiv primarului, Robert Negoiță, pentru donarea celor 10.000 de begonii, care de astăzi vor înfrumuseța și înviora peisajul din Sectorul 5.", a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.