Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone anunță că, în Sectorul 5, bunicuțele care vând câteva legume sau fructe, lângă piețe, nu vor mai fi amendate și vor avea acces gratuit la tarabe

arhiva personala
Critian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca începând de mâine, 6 aprilie 2021, Administrația Piețelor să pună la dispoziție 10 tarabe în incinta fiecărei piețe pentru persoanele vârstnice care comercializează câteva legume sau fructe pe străzile din jurul piețelor. Aceste persoane vor putea vinde cele câteva legume sau fructe la tarabele special amenajate, fără a plăti vreo taxă pentru respectivele tarabe.

„Începând de mâine, Poliția Locală Sector 5 nu va mai sancționa acele bunicuțe care vând câteva legături de pătrunjel la colțul străzii sau pe străzile din apropierea piețelor din sector. Am dispus ca Administrația Străzilor să pună la dispoziția acestora 10 tarabe în fiecare piață, total gratuit. Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături și pentru ele aceste venituri reprezintă pâine pe care o pun pe masă. Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supraviețuiască.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Citește și: Cât de comuniste sunt imaginile cu catolicii de la Miercurea Ciuc - OPINIE

Agenții Poliției Locale Sector 5 vor informa persoanele vârstnice care vând pe străzile din jurul piețelor din sector că au la dispoziție, total gratuit, tarabe unde își pot comercializa într-un mod civilizat cele câteva fructe sau legume.

Totodată, începând de mâine, cei care vor organiza târguri cu caracter temporar pe raza Sectorului 5, vor fi obligați să asigure total gratuit un număr de aproximativ 10 tarabe pentru persoanele vârstnice care comercializează cantități mici de legume și fructe

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a anunțat că după ce Piața Rahova va fi redată în folosință, se va amenaja un spațiu cu mai multe tarabe pentru producători autohtoni. Edilul a spus că aceste tarabe vor fi oferite cu titlu gratuit, pentru a atrage cât mai mulți astfel de producători în Piața Rahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.