Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone despre iminenta eliberare a lui Voiculescu: Parcă aș fi primit o scrisoare de la tatăl meu

piedone

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a reacționat imediat după ce Judecătoria Sectorului 5 a decis eliberarea condiționată a lui Dan Voiculescu.

În ciuda faptului că în timp de mai  multe ori nu au fost pe aceeași lungime de undă,  Piedone susține că s-a bucurat la vestea citită în presă cu privire la decizia instanței de la Sectorul 5.

”Vestea ca Dan Voiculescu a fost eliberat am primit-o cu bucurie. Parcă aș fi primit o scrisoare de la tatăl meu că e sănătos. Se spun multe despre profesorul Dan Voiculescu, dar numai cei care l-au cunoscut îndeaproape știu că este alt om, nu cel zugrăvit într-o anumită parte a presei.

Eu am avut privilegiul să îl cunosc îndeaproape ca Primar al Sectorului 4, acolo unde domnul profesor a fost de două ori ales uninominal senator al României. Știu cât bine a făcut multor oameni fără să se laude și fără să se știe public.

Din păcate de la tatăl meu nu mai pot primi vești, dar lui îi urez să fie sănătos și sa-i ierte pe toți pentru că mai devreme sau mai târziu îi vede Dumnezeu pe toți și vor plăti toți pe rând.”, a spus

Judecătoria Sectorului 5 a decis azi punerea în libertate condiționată a lui Dan Voiculescu, dar decizia definitvă o va lua Tribunalul București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.