Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone face marele anunţ: 'Nu mă regăsesc!' Ce mişcare anunţă Edilul de la Sectorul 4

breaking

Văzut de unii ca şi candidat la Primăria Generală a Capitalei sau chiar preşedinte de partid, Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4, face un anuţ foarte interesant, care ar putea genera foarte multe speculaţii în politica mare. El a anunţat pentru STIRIPESURSE.RO că la viitoarele alegeri locale din anul 2016 NU va fi candidat ALDE.

Înainte de fuziunea PC cu PLR, am făcut un anunţ, alegând să demisionez din toate funcţiile deţinute la vremea respectivă în PC, rămânând un simplu membru. După fuziune, am constatat cu stupoare că sunt Prim- Vicepreşedinte al ALDE, deşi, după cum se ştie deja, nu am fost de acord cu actul în sine şi nici nu m-am prezentat la Congres. Nu mă regăsesc în ALDE!”, a anunţat Cristian Popescu – Piedone.

Totodată, acesta a mai ţinut să precizeze:
Îi mulţumesc d-lui Preşedinte Daniel Constantin pentru întreaga colaborare pe care am avut-o în cadrul PC, însă eu am candidat din PC în cadrul USL, iar acum constat că prin această fuziune, nu mai există niciuna dintre cele două”.

Vezi şi: Primarul Ilie Năstase

Piedone a mai afirmat că dizolvarea PC a lăsat un mare gol în politica românească şi îi mulţumeşte Preşedintelui Fondator Dan Voiculescu, pentru încrederea pe care i-a acordat-o: „Îi mulţumesc şi îl asigur că dacă acest partid ar mai fi existat, aş fi fost încă membru”, mai spune Piedone.

Întrebat ce va face şi cum va aborda alegerile locale de anul viitor, Edilul Sectorului 4 a dat un răspuns care lasă loc multor interpretări:

Le urez mult succes colegilor mei care au ales să continue în ALDE, asigurându-i de tot respectul meu, dar eu aleg România. Cred că pe eşicherul politic este nevoie de o Stângă şi o Dreaptă care să lucreze împreună, pentru interesul naţional şi consolidarea Statului de Drept. Cu atâtea războaie politice, România stă pe loc”.

Solicitat să precizeze dacă este vorba despre UNPR, răspunsul lui Piedone a fost sec: „Mă leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea”. Acum spun doar atât: urmăresc interesul naţional”, a conchis Piedone.

Acesta a mai declarat: „După venirea mea din concediu, însemnând data de 15 septembrie a.c., voi anunţa unde voi candida, pentru a se elimina odată toate speculaţiile la adresa mea, avansate fără ca eu să fiu măcar întrebat. Anunţul pe care îl voi face privitor la candidatura mea nu îi va dezamăgi pe locuitorii Sectorului 4, cărora le mulţumesc pentru încrederea acordată şi cărora le voi rămâne fidel în continuare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.