Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone scapă de măsura controlului judiciar

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone face declaratii de presa, dupa intalnirea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu cu primarii si viceprimarii de sector, in Bucuresti

Magistrații au decis vineri, 8 ianuarie, să anuleze măsura controlului judiciar dispusă pe numele fostului primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone. Implicit, el scapă și de cauțiunea de 1.5 milioane lei, pe care a contestat-o recent.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus pe 18 decembrie luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune, pentru o perioadă de 60 de zile, respectiv de la data de 18.12.2015, față de Cristian Popescu Piedone, la data faptelor primar al Sectorului 4 București. cercetat pentru infracțiunile de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit și fals intelectual.

El este cercetat de DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizației de funcționare pentru clubul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone a fost arestat preventiv în dosarul „Colectiv” în 7 noiembrie, însă patru zile mai târziu, în urma recursului, a fost eliberat. Ulterior el a anunțat că se retrage din politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.