Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone se retrage din politică

piedone

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunțat luni, 30 noiembrie, pe contul său de Facebook, că se retrage din cariera politică.

„E foarte greu să încep acest mesaj…E foarte greu să îmi găsesc cuvintele să exprim ce simt, ce trăiesc, ce doare cel mai tare, ce regret cel mai mult! Să spun “condoleanțe” pentru cei care mor pe dinăuntru pentru că le-au murit oameni dragi în Colectiv mi se pare că e prea, mult prea puțin. Să vă descriu ce se simte cu cătușele la mâini (mâinile acelea care semnau “ca primarul”, ca să mă folosesc de ironia unora) e imposibil! Să caut cuvinte care să mă scuze, să mă explice, să mă scoată nevinovat, mi se pare că nu e rolul meu! Sunt alții mai îndreptățiți să stabilească adevărul, pe baza legii și a dovezilor”, scrie Piedone la începutul mesajului său.

Fostul edil afirmă că „totul se întâmplă cu un scop” iar el va încerca, alături de familie și oamenii care i-au rămas aproape, să afle ce a învățat din tot ce i s-a întâmplat în ultima lună.

Aici se încheie cariera mea politică. Mă retrag! Dar mă rog însă să vină în fotoliul de primar cineva care să continue ce nu am apucat eu să termin. Am să fiu însă deschis să dau un sfat oricui mi-l va cere. Pentru că am totuși 23 de ani în spate în administrația publică și cred că pot să ajut punând la dispoziție ce am învățat în acești ani. Orice sfat va fi dat însă de pe o bancă din Parcul Lumea Copiilor, unde am să îl plimb pe David, nepotul meu drag. El e cel care îmi amintește, chiar și în momentele astea cumplite pentru mine, că există minuni pe pământ. Eu nu am să mai fiu nici primarul Piedone, nici politicianul Piedone. Am să fiu omul Cristian Popescu. Și sper să mă ajute Dumnezeu să fiu cea mai bună versiune a acelui om”, mai scrie Cristian Popescu Piedone.

În mesajul său, fostul primar le mulțumește tuturor celor care l-au votat și i-au acordat încrederea, colegilor alături de care a muncit și tuturor celor care l-au ajutat să își pună în aplicare proiectele. La finalul mesajului, el le dorește tuturor „multă, multă liniște”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.