Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone susține că a dat de una din `peșterile lui Ali-baba`. Ce a găsit în depozitele Economat din Jilava (Video)

ziaruldeiasi.ro
Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU, a efectuat miercuri, 13.01.2020, o vizită de lucru pe teren, în urma căreia a descoperit alte bunuri în valoare de zeci de milioane de lei depozitatate de Economat Sector 5 SRL, într-un spațiu din Jilava - video incredibil aici

Zeci de mii de cutii de arhivare, mii de pachete de șervețele umede, mii de role de șervețele, sute de paleți cu baxuri de hârtie A4 și A3, produse de papetărie, sute de stickuri de memorie, 3.900 de tablete, mii de kilograme de săpun lichid, sute de combinezoane, mii de pachete cu măști și mânuși, 179 de pachete cu pixuri Montegrappa, agende și bomboane franțuzești expirate, sunt unele dintre bunurile ce se află în depozitul Economat Sector 5 SRL.

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU, a solicitat consilierului local, Constantin-Vladimir Naciu, reprezentant al Consiliului Local Sector 5 în AGA, directorului interimar al Economat Sector 5, Gabriel Crețu și directorul Direcției de Control, Bogdan Dragomirescu ca până în data de 28 ianuarie să fie gata un raport pentru a-l prezenta în fața Consiliului Local la ședința ce va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei.

Pentru a nu risipi banul public, edilul Sectorului 5 a anunțat că Primăria nu va mai cumpăra produse care se regăsesc în depozitele Economat SRL, ci fiecare Direcție va face solicitare cu necesarul către societate, pentru a folosi bunurile deja existente.

„E mult de muncă, e mult de săpat, dar nu ne speriem. Împreună o scoatem la capăt. Cetățenii Sectorului 5 pot afla adevărul direct de la sursă”, a transmis Primarul Sectorului 5,  Cristian-Victor Piedone POPESCU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.