Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone: Voiculescu trebuie sa fie istorie

piedone

Prim-vicepresedintele PC Cristian Popescu Piedone vrea sa clarifice lucrurile in ceea ce priveste viitorul Partidului Conservator. In opinia sa partidul trebuie sa se modernizeze, sa se reformeze si sa se uite spre viitor.

"In istoria partidului Dan Voiculescu va fi presedintele fondator. Va ramane alaturi de noi si va avea un loc aparte in istoria partidului si va avea un tablou alaturi de fondatorii partidului pentru ca tinerii care se vor inscrie in partid sa vada cine au fost acestia", a spus liderul conservator.

Citeste si: EXCLUSIV - Vicepreședinte PC: Piedone e puternic. Daniel Constantin n-a făcut nimic

El sustine ca imaginea partidului trebuie dezlipita de imaginea omului care a infiintat partidul pentru ca in acest moment dauneza:

"Partidul asta a fost ca si copilul lui, dar ca sa creasca acest copil trebuie lasat sa creasca, sa nu fie mereu solutia imorala sau partidul breloc.", e de parere acesta.

Citeste si: Organizatiile PC Diaspora: Îl vrem pe Piedone

Este importanta refacerea partidului si reinventarea lui cat mai repede pentru ca anul electoral 2016 bate la usa iar conservatorii isi doresc ca la locale sa fie pe propriile picioara si sa depaseasca pragul de 5 la suta.

"La locale vrem sa mergem singuri. Este primul examen real, iar daca nu putem vom vedea ce vom face in viitor. Vrem sa trecem de 5% la locale. Am tot respectul pentru fondatorii partidului, dar trebuie sa scapam de sintagma - Partidul lui Voiculescu", a concluzionat Piedone.

Citeste si: A început războiul în Partidul Conservator. Ce a determinat scânteia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.