Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierre Webo, după scandalul rasist cu Sebastian Colţescu: 'A spus ce s-a auzit la televizor, a depăşit limita. Îi mulţumesc lui Erdogan'

coltescu webo

Antrenorul secund al echipei Istanbul BB, Pierre Webo, a declarat, joi, la revenirea în Turcia de la Paris, după confruntarea din Liga Campionilor cu PSG, că Sebastian Colţescu a depăşit limita în urmă cu două zile. Webo le-a mulţumit tuturor celor care au fost solidari cu el, inclusiv preşedintelui Recep Tayyip Erdogan, anunță news.ro.

“Mulţumesc pentru susţinere, mulţumesc pentru solidaritatea tuturor jucătorilor, a echipei, preşedintelui clubului. Arbitrul a spus ce s-a auzit la televizor. Pentru un arbitru UEFA Pro cred că a depăşit limita. Îi mulţumesc şi preşedintelui Recep Tayyip Erdogan”, a spus Webo.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, marţi, în minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Citește și: Kamara intervine sarcastic în scandalul acuzației de rasism asupra lui Colțescu: Sunt component al trupei Alb Negru. Oare am voie să mai spun așa?

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu a folosit cuvântul "negru" indicându-i centralului Haţegan acea persoană. Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului. Demba Ba l-a apostrofat pe Colţescu, spunându-i următoarele: “Nu spui niciodată , spui . Atunci de ce vorbeşti despre Webo folosind cuvintele ?”

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism. UEFA a stabilit ca partida să se reia miercuri seară. Meciul s-a încheiat 5-1 pentru PSG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.