Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul Lance Stroll a fost testat pozitiv cu coronavirus după Eifel Grand Prix

digi24.ro
covid-19

Pilotul Lance Stroll, legitimat la echipa Racing Point, a anunţat, miercuri, că a fost testat pozitiv după Eifel Grand Prix, cursă pe care a ratat-o pentru că nu se simţea bine. De atunci, Stroll s-a vindecat, anunță news.ro.

“Vreau doar să anunţ pe toată lumea că am fost recent testat pozitiv cu Covid-19 după weekend-ul Eifel GP. Mă simt 100% şi de atunci am fost testat negativ.

Citește și: Codrin Ștefănescu, atac dur la Marcel Ciolacu: ‘I-a ras pe toți!’

Ca să vă explic ce s-a întâmplat, am sosit la Nurburgring după ce am fost testat negativ la testele normale dinaintea cursei.

Sâmbătă dimineaţă, am început să mă simt rău şi m-am trezit cu probleme stomacale. Am urmat protocolul FIA şi m-am autoizolat în rulotă şi nu am mai revenit la paddock. Nu eram apt pentru cursă, astfel că am plecat acasă duminică dimineaţă. Pentru că încă nu mă simţeam bine, duminică seară am făcut un test Covid.

Ziua următoare, rezultatul primit a fost pozitiv, astfel că am rămas în casă şi m-am autoizolat în următoarele zece zile. Din fericire, simptomele mele erau destul de uşoare.

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Luni, în această săptămână, am fost testat din nou şi rezultatul a fost negativ. Mă simt în formă şi abia aştept să revin la echipă şi să concurez în Portugalia”, este mesajul postat de Stroll pe Twitter.

Eifel Grand Prix a avut loc în data de 11 octombrie, pe Nurburgring.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.