Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul Lewis Hamilton nu infirmă posibilitatea de a semna cu echipa Ferrari din sezonul 2021

 Lewis Hamilton

Pilotul Lewis Hamilton, campion de șase ori în Formula 1, nu infirmă posibilitatea de a semna cu echipa Ferrari din sezonul 2021, după ce actuala sa înțelegerea cu Mercedes va expira, potrivit Mediafax.

Presa internațională a scris că Hamilton ar fi avut deja o discuție cu John Elkann, președintele Ferrari, însă pilotul britanic a refuzat să ofere mai multe detalii: "Ce se întâmplă în spatele ușilor închise rămâne privat", a comentat Hamilton, duminică, după ce a câștigat Marele Premiu din Abu Dhabi.

Citește și: Liviu Dragnea, prima postare pe Facebook, după încarcerare: România, de dragul tău am sacrificat tot

"Timp de mulți ani, nu am luat în calcul niciodată alte opțiuni, pentru că am vrut să mergem tot înainte. Să fiu sincer, cred că ne îndreptăm spre același drum. Cred că Toto (n.r. - Toto Wolff - directorul echipei Mercedes) este în căutare de variante în ceea ce privește viitorul său, deci voi aștepta să văd ce va face. Iubesc locul în care mă aflu, deci clar nu va fi o decizie rapidă de a face altceva, însă mi se pare inteligent și înțelept să stau și să mă gândesc unde voi fi în ultima parte a carieriei mele", a mai spus Hamilton.

Lewis Hamilton i-ar putea locul lui Sebastian Vettel la Ferrari, înțelegerea germanului expirând la finalul sezonului 2020.

În 2019, Hamilton a cucerit al şaselea titlu din Formula 1 având cu doar unul mai puţin faţă de liderul Michael Schumacher.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.