Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul spaniol Aleix Espargaro a triumfat la clasa MotoGP a Marelui Premiu al Argentinei la motociclism viteză

motogp.com
motogp

Pilotul spaniol Aleix Espargaro a triumfat duminică la clasa MotoGP a Marelui Premiu al Argentinei la motociclism viteză, disputat pe circuitul Termas de Rio Hondo, reuşind prima sa victorie la clasa regină şi prima pentru echipa sa Aprilia în era modernă a MotoGP, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Espargaro, 32 ani, care a plecat din pole position, a trecut primul linia de sosire după 41min36sec198/1000, fiind urmat de conaţionalii săi Jorge Martin (Ducati) la 807/1000 respectiv Alex Rins (Suzuki) la 1sec330/1000.

În clasamentul piloţilor, Espargaro, care a ajuns la 200 curse în MotoGP, a urcat pe primul loc cu cu 45 de puncte, urmat de sud-africanul Brad Binder (KTM), clasat al şaselea în Argentina, cu 38 puncte, italianul Enea Bastianini (Ducati) şi spaniolul Alex Rins cu câte 36 puncte.

La clasa Moto2 s-a impus italianul Celestino Vietti (Kalex), care conduce şi în clasamentul general cu 70 puncte, urmat de spaniolul Aron Canet (Kalex) cu 49 puncte şi de thailandezul Somkiat Chantra (Kalex) cu 45 puncte.

Spaniolul Sergio Garvia (GasGas) a câştigat cursa de la clasa Moto3 şi este lider în clasamentul piloţilor cu 58 puncte, urmat de italianul Dennis Foggia (Honda) cu 54 puncte respectiv ibericul Izan Guevara (GasGas) cu 28 puncte.

A patra cursă a sezonului MotoGP are loc pe 10 aprilie în Statele Unite

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.