Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul spaniol Marc Marquez, victimă a unei căzături la Marele Premiu de MotoGP al Spaniei de la Jerez, a fost operat cu succes

www.motorsport.com
Marc Marquez

Pilotul spaniol Marc Marquez, victimă a unei căzături la Marele Premiu de MotoGP al Spaniei de la Jerez, a fost operat cu succes, luni, la Barcelona, de o triplă fractură la humerusul drept, informează marca.com, anunță news.ro.

Medicii au constatat că nervul radial nu a fost afectat şi i-au montat o placă de titan pe osul fracturat. El va rămâne în spital 48 de ore.

Citește și: Ciolacu: ‘Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Faceți investițiile din bani europeni’

Obiectivul pilotului echipei Repsol Honda este de a reveni pe psită la Brno, la 9 august, caz în care va pierde doar o etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, cea care va avea loc tot la Jerez, la 26 iulie.

Marc Marquez, 27 de ani, a suferit, duminică, o fractură de humerus drept la Marele Premiu al Spaniei, prima etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză. Spaniolul a suferit o căzătură dură cu patru tururi înainte de finalul cursei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.