Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PINȘI în FAPT când voiau să vândă 15 kilograme de canabis adus din Spania - Ce au pățit cinci traficanți luați pe sus DIICOT

diicot

Cinci persoane care încercau să comercializeze 15 kilograme de canabis primit din Spania au fost arestate preventiv de Tribunalul București după ce procurorii DIICOT i-au prins în flagrant delict.

La umbra alegerilor prezidențiale cei cinci au încercat o tranzacție de zeci de mii de lei cu canabis dar procurorii DIICOT au fost pe fir și i-au interpelat pe aceștia sâmbătă.

Cei cinic au fost reținuți duminică și pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

Concret, s-a reținut că, în perioada 22 - 23.11.2019,  M.G.V. și T.C.A., împreună cu alte persoane, au transportat din Spania și au introdus pe teritoriul României cantitatea de aproximativ 27 de kilograme de cannabis, în vederea comercializării.

Întrucât din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că inculpații M.G.V. și T.C.A. urmează să introducă în țară droguri de risc, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București - Serviciul Antidrog au organizat o acțiune de prindere în flagrant.

În acest sens, sâmbără, au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să comercializeze inculpaților G.G.L. și Ț.C.G. cantitatea de aproximativ 15 kg de cannabis.

Tot atunci DIICOT a descins la o locație din Capitală de unde au fost ridicate în vederea confiscării alte 12 kg de cannabis.

În urma acțiunilor au mai fost ridicate și sumele 40.150 de lei și 12.220 de euro, 6 telefoane mobile și 6 cartele SIM.

Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 280.000 de euro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.