Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pippidi aruncă 'bomba' în scandalul declanșat de Orban: 'Până și trupa fostului meu șofer, o microsocietate civilă anexată Cotroceniului, nu a vrut să se bage'

jurnalistii.ro
Alina Mungiu Pippidi

Politologul Alina Mungiu Pippidi intervine în scandalul momentului și susține că Ludovic Orban nu a fost prima opțiune pentru depunerea la parchet a plângerii penale împotriva lui Dăncilă și Dragnea. Primul contactat a fost grupul Inițiativa România, însă liderul grupului, Mihai Polițeanu, a spus ”pas”, așa că s-a recurs la varianta Orban.

DOCUMENT INCENDIAR! Cum arată fluturașul de salariu care a aruncat în aer Legea salarizării

”Plîngerea de la șeful opoziției e o minge atît de stîngaci ridicată la fileu, că pînă și trupa fostului meu șofer, o microsocietate civilă anexată Cotroceniului, nu a vrut să se bage. Bine că s-a băgat Ludovic Orban, asta e ca și cum te-ai semna pe armă înainte să te lămurești dacă poți să faci și crima.

Dl. Orban mai are și candoarea să spună că a vorbit cu unii care l-au luminat să facă o plîngere penală contra dnei Dăncilă pentru înaltă trădare. Câtă minte poate avea cineva să dea drumul la asemenea aberații, susținute așa de prost în presa securistă că ai impresia că dna Dăncilă trebuie condamnată pentru trădarea limbii române, că doar de asta e vorba la toate orele, nu înțeleg unii ce spune ea, își vine să crezi că atunci cînd nu era o femeie prim ministru și erau ei pe acolo curgea claritatea de la palatul Victoria în cadența Clavecinului bine temperat. Trădătoarea!”, a scris Pippidi, pentru romaniacurata.ro.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.