Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pisaroglu: Stadionul Arcul de Triumf trebuie să revină la Federația de Rugby!

stiripesurse.ro
Anton Toni Pisaroglu

Anton Pisaroglu, potențial candidat la conducerea Federației Române de Rugby, a exprimat o poziție fermă față de ipoteza ca stadionul Arcul de Triumf din Capitală, renovat în 2020, să fie trecut la Federația Română de Fotbal sau la o altă instituție.

„Sub nicio formă rugby-ul românesc nu trebuie să piardă acest stadion. Stadionul trebuie să revină la Federația de Rugby. El a fost construit pentru rugby, e un simbol al rugbyului, Federația a investit în el și e normal ca stadionul să fie în administrarea Federației”, a spus Pisaroglu.

Cu privire la utilizarea stadionului pentru fotbal, Anton Pisaroglu a spus că înțelege mizele României în contextul Campionatului European de Fotbal și că pentru acest eveniment se poate face o excepție, iar stadionul poate să găzduiască câteva meciuri de fotbal. „Dar excepția nu trebuie să devină regulă”, a subliniat Pisaroglu, adăugând că „rugbyul nu poate fi dat afară din propria casă”. El pledează pentru înțelegere între federațiile de rugby și fotbal, spunând însă că o astfel de înțelegere trebuie să plece de la „recunoașterea clară” a drepturilor Federației Române de Rugby în privința stadionului Arcul de Triumf.

Conform unor materiale de presă recente, Anton Pisaroglu ar putea candida pentru funcția de președinte al Federației Române de Rugby la alegerile din 27 februarie, înfruntându-l pe actualul președinte, Alin Petrache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.