Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pistol şi cartuşe descoperite în autoturismul unui ucrainean care voia să intre în ţară

pistol

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în cazul unui ucrainean care a fost prins transportând un pistol din categoria armelor de foc neletale, precum şi muniţia aferentă acestuia, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, duminică seara, în jurul orei 21,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat un ucrainean de 34 de ani, pentru efectuarea formalităţilor de intrare în ţară. Bărbatul se afla la volanul un autoturism înmatriculat în Polonia. 

În timpul controlului făcut de poliţiştii de frontieră şi controlorii vamali a fost descoperit un pistol şi un încărcător cu cartuşe pe care ucraineanul nu le-a declarat la intrarea în ţară.

Citește și: Gheorghe Dincă s-a confesat colegilor de celulă: 'Băi, băieți, când arzi un cadavru...'

"În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascuns şi nedeclarat, în buzunarul din spate al scaunului din dreapta faţă al autoturismului, un pistol marca Walter, calibrul 9 mm, cu un încărcător în care se aflau şapte cartuşe. Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna august 2019, că arma nu îi aparţine şi că nu a avut cunoştinţă de existenţa acesteia în autoturismul său. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu este deţinătorul unui permis de port armă", a declarat, luni, purtător de cuvânt al ITPF Iaşi, Denis Mihaela Lazăr. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pe numele bărbatului privind săvârşirea infracţiunilor de deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi contrabandă calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.