Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plan diabolic a două eleve din SUA - Aveau o listă cu 10 colegi pe care voiau să-i ucidă

Business - CNN.com
beretta fabrica armament

Două eleve în vârstă de 14 ani care locuiau în Avon Park, în centrul statului american Florida, au fost arestate pentru că ar fi plănuit uciderea a 10 colegi de şcoală, a informat vineri presa locală, citată de EFE potrivit Agerpres.

"Două eleve au fost arestate la Şcoala Intermediară Avon Park, după ce un profesor a alertat poliţia în legătură cu un posibil plan de a face rău altora", a confirmat într-un comunicat boardul şcolii din comitatul Highlands. Adolescentele au fost arestate miercuri la şcoala Avon Park, sub acuzaţia de conspiraţie în vederea comiterii unor crime şi a sechestrării de persoane.

Citește și: EXPLOZIV Klaus Iohannis cere Camerei Deputaților REEXAMINAREA OUG pentru operaționalizarea SIIJ, către Camera Deputaților

Potrivit declaraţiilor profesorului în cauză, după ce a văzut că cele două fete se comportau "într-un mod isteric", a descoperit un dosar cu coli scrise de mână de minore, în care erau făcute adnotări despre arme şi o listă cu numele a 10 persoane care urmau să fie ţinta atacului.

"Le voi spune că este vorba despre o glumă dacă mă sună sau îl găsesc", i-a spus una dintre fete celeilalte, potrivit versiunii prezentate de profesor.

Tatăl unuia dintre copiii care învaţă la Avon Park a declarat la postul local WWFLA că fetele aveau asupra lor o listă pe care figurau 10 persoane, aparent elevi la centrul şcolar. Lista conţinea detalii despre modalitatea de a ucide şi de a îngropa victimele fără a lăsa urme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.