Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plan roşu de intervenţie si 82 de persoane autoevacuate, după ce un miros puternic şi înţepător, care provoacă tuse, a fost simţit într-o biserică

www.news.ro
evacuare incendiu

Zeci de pompieri şi mai multe echipaje ale pompierilor şi ambulanţei au fost mobilizate pe strada Zăvoi din Timişoara unde la o biserică baptistă s-a simţit un miros puternic şi înţepător, care provoacă tuse. A fost actival planul roşu de intervenţie, iar 82 de persoane s-au autoevacuat, potrivit news.ro.

La faţa locului a fost trimis şi echipajul CBRN. ”În urma apelului primit pe S.N.U.A.U 112, din data de 23.10.2022, ora 18:00 am fost solicitaţi sa intervenim în Timisoara, pe str. Zăvoi, în urma unui miros puternic şi înţepător care provoacă tuse.

La faţa locului au fost alertate următoarele forţe şi mijloace: 31 subofiţeri şi 3 ofiţeri; echipajul CBRN din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara; 2 ambulanţe SMURD tip C; 3 ambulanţe SMURD tip B; 3 autospeciale transport personal şi victime multiple; 1 motocicleta SMURD; 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă; 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă şi 1 microbuz transport persoane”, transmite ISU Timiş. La nivelul ISU Timis s-a activat Planul roşu de intervenţie şi Grupa operativă, începând cu ora 18:08.

Aproximativ 82 de persoane s-au autoevacuat. Deocamdată nici o persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În 2019, în urma unei dezinsecţii făcută la un bloc de locuinţe din Timişoara, din cauza substanţelor folosite, o femeie şi doi copii au murit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.