Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planul lansat de Ionel Arsene, lider PSD apropiat de Liviu Dragnea, după decizia CCR

Inquam Photos / Octav Ganea
ionel arsene

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, a transmis, miercuri, că Guvernul și Parlamentul trebuie „să facă dreptate cât mai repede” pentru cei care „au suferit abuzurile sistemului ocult” și „să interzică prin lege orice posibilitate de repliere a statului paralel”. Arsene și Dragnea au postat de Sărbători poze din locații în care decorul este identic.

„Decizia de astăzi a Curții Constituționale a României este una istorică: protocoalele dintre Ministerul Public și SRI sunt neconstituționale! Toți cei care au fost cercetați, arestați sau condamnați în urma acțiunilor ilegale ale „statului paralel” se vor adresa instanțelor pentru a fi repuși în drepturi. Decizia CCR confirmă faptul că SRI și Parchetele din România – DNA, mai ales - au săvârșit adevărate acțiuni de poliție politică, terorizând și lovind cu intenție în adversari politici sau în oameni de afaceri care nu au vrut să își predea firmele în mâinile noii securități. Democrația din România a fost subminată grav de această adunare ocultă de procurori și securiști, iar drepturile omului au fost constant încălcate. Cine au fost beneficiarii? Îi știți foarte bine!”, a scris miercuri, pe Facebook, liderul PSD Neamț, Ionel Arsene.

„Ani de zile dreptatea a umblat cu capul spart pe străzile României, cum bine zice o vorbă din popor. Iată că politica Guvernului în domeniul justiției este corectă și așează lucrurile pe făgașul normalității. Dar lupta pentru dreptate nu s-a încheiat. Pentru a nu tergiversa repunerea în drepturi a celor care au suferit abuzurile sistemului ocult, Parlamentul și Guvernul trebuie să interzică prin lege orice posibilitate de repliere a „statului paralel” și trebuie să facă dreptate tuturor, cât mai repede. Altfel, doar vom schimba bandajele de pe capul justiției…Dreptate până la capăt nu e un slogan, e o nevoie imediată. România trebuie să redevină un stat democratic în care libertățile oamenilor sunt respectate! #dreptatepanalacapat”, a conchis social-democratul.

Citește mai multe pe acest subiect:

USR îi cere lui Klaus Iohannis să convoace URGENT REFERENDUM pe justiție

Mihai Fifor dă SEMNALUL după decizia CCR

Augustin Zegrean: Guvernul trebuie să dea o OUG

Florin Iordache, prima reacție după victoria de la CCR în scandalul protocoalelor cu SRI

Fost membru CSM, despre decizia CCR în scandalul protocoalelor cu SRI: 'Conduce la creșterea numărului de contestații în anulare'

Codrin Ștefănescu BATE cu PUMNUL în MASĂ după pronunțarea CCR pe protocoale .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.