Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planul lui Nicușor Dan pentru alegerile locale din 2024

Radu Pop
Digi24
Nicusor Dan

Planul lui Nicușor Dan pentru alegerile locale din 2024

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit despre alegerile locale din 2024, marți, la B1 TV, și a spus că „acum suntem destul de departe de momentul alegerilor” și că are „speranța că o să existe înțelegerea în fiecare din partidele de dreapta să se ajungă la un candidat unic”.

Întrebat despre declarațiile negative pe care le-a făcut liderul PNL București, Sebastian Burduja, despre el, Nicușor Dan a spus: „Trebuie să separăm administrativ de politică. Administrativ am avut o relație foarte bună cu PNL, așa cum am avut-o cu USR și cu PMP, în tot acest mandat. Săptămâna trecută am avut două ședințe de Consiliu General care au decurs foarte bine”.

„Deci pe partea administrativă colaborăm. Evident că în plan politic fiecare din partide încearcă să își maximizeze șansele pe care le are la viitoarele alegeri, în cazul nostru alegerile locale din București. Toate astea sunt declarații politice, pe bucureșteni îi invit să le cerceteze pe fiecare dintre ele, să vadă care e opțiunea cea mai bună. E absolut democratic”, a adăugat Nicușor Dan.

„Tot timpul spun același lucru. Noi avem în istorie anul 2020, când la presiunea publicului de dreapta, sătul de guvernare PSD-Firea, partidele de dreapta au ajuns să facă o înțelegere în București și a câștigat dreapta Bucureștiul, și avem momentul nefericit 2016, când partidele de dreapta împreună aveau mai mult decât PSD, dar nu s-au unit și a câștigat Gabriela Firea”, a continuat edilul.

„Noi tot timpul suntem în această paradigmă pentru București și acum suntem destul de departe de momentul alegerilor, și strategia pentru locale e cumva privită împreună cu strategia pentru parlamentare, pentru prezidențiale, deci eu cred că încă suntem departe de momentul în care decizia este luată și am speranța că o să existe înțelegerea în fiecare din partidele de dreapta să se ajungă la un candidat unic”, a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.