Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PLANUL PNL dacă VOTUL de învestitură al Guvernului Orban II NU va avea loc

scenariu surse plan

Liberalii încearcă să contracareze cumva planul PSD, Pro Romania, UDMR, Forța Națională de a boicota ședința de învestire a Guvernului Orban II pe care însăși liberalii și l-ar dori căzut pentru a merge spre alegeri anticipate.

Vezi și: ALERTĂ - Tot ce se știa despre coronavirus a fost dat peste cap: primul caz de transmitere a virusului mortal după ce 'purtătorul' nu a prezentat niciun simptom

În timp ce PSD și aliații de conjunctură așteaptă decizia Curții Constituționale cu privire la oportunitatea desemnării premierului demis Ludovic Orban de către președintele Klaus Iohannis pentru a forma un nou guvern, liberalii au în plan să ajungă și ei la CCR unde vor sesiza blocajul procedurii parlamentare.

Vom avea așadar o bătălie surdă între PSD și PNL prin intermediul Curții Constituționale, bătălie care are darul de a amâna în timp declanșarea în sine a alegerilor parlamentare anticipate.

Vezi și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 5: 'Nu ai cum să fii liberal sau progresist într-o naţie care este 90% socialistă'

Soluția aflată pe surse de reporterii STIRIPESURSE a fost confirmată azi într-o intervenție la Antena 3 și de senatorul PNL Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.