Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma Social-Liberală cere ședință CSAT pentru un plan de protecție a cetățenilor împotriva Coronavirusului

CSAT

Co-presedintele Platformei Social-Liberale, Alexandru Ion Coita, a transmis duminica, pe pagina sa de socializare, ca este nevoie de o sedinta CSAT pe tema coronavirusului.

„Cerem președintelui Klaus Iohannis să convoace de urgență Consiliul Suprem de Apărare a Țării pentru a decide un plan de protecție a cetățenilor în fața amenințării Coronavirus.

Această strategie trebuie să ia în calcul dublul risc al acestei epidemii: 1) asupra sănătății și vieții cetățenilor români și 2) asupra economiei României, în contextul în care virusul afectează deja grav dinamica schimburilor economice la nivel global.

Suntem conștienți de agenda extrem de încărcată a președintelui Iohannis, în contextul în care trebuie să ducă negocieri foarte dificile privind viitorul buget multianual al UE. Cu toate acestea, considerăm că amenințarea constituită de Coronavirus este presantă și adresarea acesteia nu mai poate fi amânată. Așteptăm acțiuni ferme și concertate la cel mai înalt nivel pentru a proteja cetățeanul”, a transmis acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.