Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pleacă Messi la Inter Milano după pandemie? 'Nu este un vis interzis', spune Massimo Moratti

Messi

Massimo Moratti, fostul preşedinte al clubului italian Inter Milano, consideră că un transfer al starului argentinian Lionel Messi la gruparea milaneză "nu este un vis interzis" şi prevede "lucruri ciudate" în fotbal, după încheierea pandemiei de coronavirus, informează EFE.

  • "Cred că Messi nu este un vis interzis pentru Inter în acest moment. Nu era nici înainte de această tragedie (pandemia de coronavirus - n.red.). Consider că Messi, căruia îi expiră contractul, merită un efort din partea lui Inter pentru a încerca să-i obţină semnătura" a declarat Moratti într-un interviu acordat luni postului naţional de radio din Italia, Radio Rai.
  • "Nu ştiu dacă situaţia coronavirusului va schimba în bine sau în rău posibilitatea de a atinge acest obiectiv. Acum s-a schimbat totul şi trebuie să înţelegem cum se va schimba fotbalul", a continuat fostul conducătorul al "nerazzurrilor".
  • Moratti a fost preşedintele lui Inter în perioada în care clubul milanez a reuşit tripla istorică din 2010 (campionat-Liga Campionilor-Cupa Italiei) cu portughezul Jose Mourinho la cârmă. El a recunoscut, în cursul mandatului său, că visează să-l aducă pe Messi pe San Siro.
  • Chestionat în privinţa posibilităţii ca argentinianul să aterizeze la Inter, după ce mai multe ziare sportive italiene au subliniat scăderea valorii jucătorilor după criza provocată de coronavirus, Moratti a precizat: "Nu trebuie să fim prea optimişti, există riscul ca cei care au putere economică să poată profita de criză. La acest nivel, există posibilitatea de a vedea lucruri ciudate la finalul acestui sezon".

Vezi și: Scandal MONSTRU la ROMATSA. Un politruc a fost numit peste noapte șef în locul unui controlor de trafic cu experiență de peste 30 de ani (DOCUMENT)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.