Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Plenul lui Moș Crăciun' la Senat: Florin Cîțu și Alina Gorghiu au împărțit cadouri copiilor / VIDEO

captura Digi 24
Florin Cîțu

Președintele Senatului Florin Cîțu și senatoarea Alina Gorghiu au fost astăzi ajutoarele lui Moș Crăciun. Cei doi au împărțit cadouri pentru copiii demnitarilor, dar și pentru un grup de copii de la orfelinat. Cei mici au cântat colinde și au ocupat locurile părinților din Senat.

„Ședință în premieră la Senat, joi, 23 decembrie 2021, începând cu ora 10:00: ,,Plenul lui Moș Crăciun”. Pe ordinea de zi, de data aceasta, nu sunt proiecte de legi, ci multă distracție pentru copii. Dezbaterile vor avea loc în prezența unor invitați speciali: Moș Crăciun și toți renii săi.

Comitetul de primire este reprezentat de copii din toate mediile sociale și tot ei sunt cei care vor asigura derularea lucrărilor plenului cu multă voie-bună. Vor fi sprijiniți în acest demers de reprezentanții organizației neguvernamentale Salvați Copiii.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de corul Cantus Mundi - juniorii de la Madrigal, precum și de trupa de la Opera Comică pentru Copii.

Pe agenda evenimentului, un punct important este ședința foto lângă „Bradul din Cărți”, care va fi donat ulterior în totalitate unor școli din mediul rural.

Ineditul ședinței este asigurat și de licitația pentru lucrări din expoziția ”Ieșirea din Labirint”, opere semnate de persoane cu dizabilități.

La finalul ședinței, se va supune la vot propunerea ”Plenul lui Moș Crăciun, cea mai frumoasă ședință de plen a Senatului”.

Mulțumesc tuturor celor care au ajutat la concretizarea proiectului ”Plenul lui Moș Crăciun” și felicitări tuturor participanților”, anunța ieri Alina Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.