Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pleşoianu, APEL la Tudorel Toader după sesizarea ministerului pe refuzul lui Kovesi: 'E a PATRA sfidare a Parlamentului României...'

Facebook Liviu Plesoianu
Tudorel Toader Laura Codruta Kovesi

După ce a solicitat şi obţinut votul în cadrul comisiei de anchetă a alegerilor din 2009 privind sesizarea ministerului Justiţiei pe refuzul Laurei Codruţa Kovesi de a se prezenta la audieri, Liviu Pleşoianu revine cu un apel către ministrul Tudorel Toader. Deputatul PSD i-a solicitat ministrului o reacţie rapidă şi califică întreaga situaţie drept inadmisibilă.

"Am cerut și obținut prin vot sesizarea ministrului Justiției de către Comisia de Anchetă cu privire la cea de a PATRA sfidare a Parlamentului României și cu privire la nerespectarea Deciziilor Curții Constituționale. Îi solicit public domnului Toader să aibă o REACȚIE rapidă. Este INADMISIBIL ce se întâmplă și orice întârziere sau ezitare din partea domniei sale ar fi foarte greu de înțeles.Ministrul Justiției are toate elementele necesare pentru a se exprima chiar mâine. Nu se mai poate așa...", a scris Pleşoianu pe Facebook.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru Guvern: Confederaţiile sindicale au cerut Avocatului Poporului să atace la CCR transferul contribuţiilor sociale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.