Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Regulile' lui Liviu Pleșoianu în starea de alertă: Protestele și mitingurile sunt permise, însă în grupuri de maximum o persoană!

liviu plesoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a publicat vineri pe Facebook un mesaj sarcastic după ce autoritățile au spus că se intră în stare de alertă.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

„În sfârșit, lucrurile sunt clare! Cele 20 de reguli:

1. Poți ieși din casă fără să-ți mai dai voie, dar doar dacă ești de acord cu tine!

2. Strănutul INTENȚIONAT se pedepsește cu 10 ani de carantină în mină!

3. Strănutul INTENȚIONAT în formă continuată se pedepsește cu 25 de ani de muncă silnică. Alergiile sezoniere nu constituie circumstanță atenuantă!

4. Strănutul neintenționat constituie infracțiune DIN CULPĂ și se pedepsește cu 5 ani de AUDIO-ÎNCHISOARE, timp în care vei purta nonstop căști și îl vei asculta pe Ludovic Orban cântând!

5. Tentativa de strănut se pedepsește cu 2 ani de Terapie prin Înspăimântare! În tot acest timp, vei urmări fără oprire secvența în care Raluca Turcan e înspăimântată de cei care se culcă vii, se trezesc morți și încep să umble!

6. Toți cetățenii trebuie să aibă în fiecare cameră, pe fiecare perete (inclusiv tavan), poza cu Președintele Iohannis care amenință că decretează iar Stare de Urgență. Este obligatoriu ca poza să fie cea în care Președintele amenință cu degetul!

7. Toți cetățenii trebuie să poarte zi și noapte un termometru rectal inflexibil, care va transmite nonstop, via satelit, temperatura voluntară și involuntară!

8. În urma efectuării măsurătorilor cu termometrul rectal inflexibil, se va hotărî, de la caz la caz, dacă sunt întrunite elmentele infracțiunii de temperatură voluntară!

9. Chiar dacă vă aflați într-un parc, sunteți obligat să vă puneți imediat masca atunci când agenții constatatori constată că vă strâmbați și nu apreciați măsurile autorităților competente!

10. Protestele și mitingurile sunt permise, însă în grupuri de maximum o persoană!

11. Cei care merg la serviciu vor aștepta în stații până când vine un mijloc de transport în comun complet gol. În tramvaie, autobuze, troleibuze și în metrouri nu vor putea urca decât grupuri de maximum un cetățean!

12. La locul de muncă, se va lucra în ture, astfel încât în aceeași încăpere să nu se afle echipe mai mari de un angajat!

13. Între localități, se va putea circula doar în anii nebisecți, în data de 29 februarie!

14. Frizeriile se deschid cu condiția imperativă ca fiecare client să-și aducă pieptăn și foarfecă de acasă și să se tundă singur!

15. La fel se procedează și în cazul saloanelor de cosmetică! Fiecare clientă va intra singură și își va aduce de acasă tot ce îi trebuie pentru a se aranja!

16. Nu este permisă călătoria în alte țări decât dacă e vorba de Germania și numai dacă are nevoie de ceva Sparanghela Merkel! Dacă are nevoie de ceva, sună ea.

17. Când se va putea călători cu avionul, va trebui să mergeți la aeroport cu două săptămâni înainte de ora zborului și să așteptați acolo respectând regulile de distanțare socială. Înainte de îmbarcare, va fi verificat termometrul rectal inflexibil!

18. În timpul zborului, termometrul rectal inflexibil va fi verificat la fiecare 10 minute. În cazul constatării unei depășiri a temperaturii permise, pasagerul va fi parașutat!

19. Restaurantele și terasele se deschid doar cu condiția ca fiecare client să stea singur la masă și să-și aducă pachet de acasă!

20. Pentru a fi asigurat aportul de vitamina D, plajele se deschid, însă accesul se va permite numai în ture, pe timpul nopții, când e mai puțin aglomerat!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.