Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plic cu marijuana descoperit în maşina unui tânăr de poliţiştii de frontieră din Maramureş

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Poliţiştii de frontieră au depistat un tânăr din Maramureş care deţinea în torpedoul autoturismului aproximativ 8 grame de substanţă vegetală pe care a declarat-o ca fiind marijuana, a informat, sâmbătă, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, marijuana a fost descoperită asupra unui tânăr de 23 de ani cu domiciliul în judeţul Maramureş, în timpul unui control efectuat în piaţa agro-alimentară din localitatea Dragomireşti.

"În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului a fost descoperit, în torpedou, un plic în care se afla o substanţă vegetală de culoare verde-oliv, şoferul declarând că este vorba de marijuana. În urma inventarierii substanţei descoperite, a rezultat cantitatea de 7,81 grame substanţă vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi marijuana, fiind ridicată în vederea expertizării şi continuării cercetărilor", arată sursa citată.

Citește și: BREAKING Gheorghe Dincă, amenințat cu moartea și huiduit la Tribunalul Olt

Drept urmare, persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deţinere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, iar dosarul a fost înaintat parchetului competent pentru soluţionare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.