Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploaia şi inundaţiile au făcut prăpăd: Imagini APOCALIPTICE cu zeci de localităţi inundate / VIDEO

Inundatie resita

Un număr de 12 localităţi au fost inundate, marţi, în urma ploilor torenţiale şi a scurgerilor de pe versanţi, situaţiile cele mai grave fiind, în continuare, la Bocşa şi Ramna. "În oraşul Bocşa au fost inundate peste o sută de locuinţe şi au fost evacuate circa 120 de persoane, cei mai mulţi fiind copii. Şi la Ramna au fost evacuate aproximativ 150 de persoane, care s-au adăpostit în căminul cultural. Avem un număr mare de forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, concentrate în zonele cu probleme. La nivelul instituţiei noastre s-a operaţionalizat Grupa operativă şi s-a suplimentat numărul de efective. În plus, în sprijinul nostru vor veni colegi de la ISU Dolj şi ISU Mehedinţi', a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin.

Citeşte şi: Decizie istorică a judecătorilor: Pozele nu mai pot fi publicate fără acordul celor fotografiați

De asemenea, cartierul Ţerova din municipiul Reşiţa este izolat la această oră, deoarece drumul a fost rupt din cauza unei viituri. Mai mulţi oameni au fost adăpostiţi în curtea unei societăţi comerciale. În cea mai mare parte, ei au venit la ora 16,00 cu autobuzul de la lucru, la Reşiţa, însă nici la această oră nu pot pleca din cauza drumului rupt şi a apei care vine cu mare viteză. "În primă fază se acţionează pentru salvarea persoanelor, pentru că avem foarte multe apeluri, urmând ca mai apoi să se acţioneze pentru evacuarea apei", spune Elena Tarla.

Citeşte şi: SCANDAL imens şi ironii la adresa unui tehnocrat: Sebastian Ghiţă s-a dezlănţuit

Traficul rutier este întrerupt în continuare pe DN 58, Reşiţa - Voiteg, în dreptul localităţii Bocşa. Avertizarea hidrologică de tip Cod roşu este valabilă, pe râul Pogăniş şi afluenţii mici ai Bârzavei, până la ora 20,00, anunţă Agerpres.

Citește și: Mai tari decât Einstein: Ei sunt cei mai deștepți actori și artiști din lume

O ploaie de vară a băgat Reşiţa sub ape şi a blocat circulaţia în zona Triaj, Poliţie şi Pasaj TMK. Ploaia de astăzi a acoperit străzile Reşiţei cu râuri de apă şi a îngreunat circulaţia pe arterele Reşiţei, din cauză că gurile de canal nu au putut prelua apele revărsate pe carosabil. În zona Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, maşinile au trecut cu dificultate, unele au făcut cale întoarsă, iar cel puţin două autoturisme au rămas blocate, cu motoarele înecate sub apă. Şi în zona Triaj, în curbura de la staţia de carburanţi Mol, carosabilul a fost sub ape şi, din cauza încetinirii circulaţiei, s-au făcut cozi de maşini de peste un kilometru. Pe direcţia de circulaţie, cartier Govândari, spre centrul civic, şirul de maşini ajungea din Triaj, până la sensul giratoriu de la Intim, anunţă argument-cs.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.