Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Romașcanu despre Robert Turcescu: Un mârlan, stupid și infatuat

Facebook
Lucian Romașcanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, i-a adresat noi calificative dure deputatului PMP Robert Turcescu, cei doi parlamentarii schimbând pe parcursul zilei mai multe replici acide.

„Robert Turcescu, un mârlan, stupid și infatuat care, ca mărunt epigon al lui CTP, nu a preluat de la acesta decât îndârjirea, fără ștaif, fără cultură, fără talent. M-a atacat inutil, i-am răspuns, a continuat. Eu o să mă opresc aici constatând doar că nici la pamflet nu se pricepe, tot ce a putut fiind un text scremut și insipid. Și e posibil să aibă dreptate, și șosetele lui îl depășesc. În tot.

PS În primul lui atac m-a rugat să îi aduc două mici. Îl servesc, dar să-mi spună: la ce îi trebuie trei mici?”, a scris Lucian Romașcanu pe Facebook.

Scandalul dintre cei doi parlamentari:

Robert Turcescu îl ia peste picior pe purtătorul de cuvânt al PSD: 'Băiete, două mici data viitoare, ai stofă! De chelner, evident...'

Replica senatorului Lucian Romașcanu la atacul deputatului Robert Turcescu: `Un țuțăr de fost președinte sare din izmene într-un moment delicat`

Schimb de replici DURE între Turcescu și purtătorul de cuvând al PSD: 'Zău c-am avut o pereche de șosete care vorbea mai bine ca bietul Lucică-minte-mică!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.