Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploiești: pe hipodrom, curse de cai în prima reuniune a anului, iar la mall paradă vintage de cai putere

Alex Dumitrescu/ PMP
hipodrom ploiesti

Prima reuniune a calendarului competițional 2019 de pe Hipodromul Ploiești a debutat sâmbătă, cu un program de curse de trap și de galop.

Astfel, morocănoasa zi de 13 aprilie s-a dovedit  norocoasă pentru armăsarul Bădie VF, condus de Marian Costache, care și-a adjudecat marele premiul în principala cursă a zilei de pe Hipodromul Ploiești, Premiul Primăverii, o cursă de trap cu 11 cai la start și cu premii totale de 3200 lei. Următoarele poziții au fost adjudecate de caii Histoire D’Inverne şi Detoxicated.

Programul a mai inclus două curse de trap listate la pariuri: Premiul Ager, câștigat previzibil de iapa Rugiada Thor și Premiul Amigo (pe lângă main-ul adjudecat de Bădie VF), în care armăsarul Paxton, condus de Ion Dima, a câștigat în mod surprinzător cursa.

Premiul „Atena”, care a deschis renuniunea, a fost câștigat de armăsarul Gailluran de Bellen, avându-l în șa pe Adrian Marciu.

Programul a mai inclus două curse de galop, amblele câștigate de cai și jochei bulgari - Premiul Arabian Horse Spirit Heritage, în care s-a impus armăsarul Ferment (Valentin Atanasov) și Premiul Primăverii, câștigat de armăsarul Heaven King (Ivan Ivanov).

Vremea proastă a împiedicat desfășurarea show-lui hipic al maestrului dresor Filimon Iordache, amânat pentru următoarea reuniune, dar a reușit să strângă 400 spectatori pe hipodrom, spre bucuria viceprimarului Cristian Ganea: „Un spectacol unic la Ploiești și le mulțumesc, în special, ploieștenilor care nu s-au lasat intimidati de vremea rea de afară și au venit sa urmarească show-ul hipic.”, a declarat acesta.

Tot în acest an, în parcarea unui mall ploieștean, Retromobil Club România a organizat Retro Parada Primăverii, cu automobile vechi atestate. Ediția din acest an a fost una jubiliară, dedicată sărbătoririi a 50 de ani de la producerea primului automobil Dacia 1300.  În opinia viceprimarului Ganea, prezent la eveniment:”a fost un eveniment extrem de reușit, în ciuda vremii nefavorabile. Adevăratele bijuterii pe patru roți au fost admirate de foarte mulți ploieșteni!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.