Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploiești: Un tâlharul a fost prins de un polițist aflat în timpul liber, după ce a smuls un lanț de la gâtul unei bătrâne

talhari

Un tânăr de 20 de ani a smuls, în plină zi, un lanț de la gâtul unei vârstnice, pe o stradă din Ploiești. Tâlharul a fost prins de un polițist aflat în timpul liber, care l-a urmărit și imobilizat, scrie Mediafax.

Tâlhăria a avut loc pe strada Popa Farcaș din Ploiești.

Potrivit Poliției Prahova, victima a fost o femeie în vârstă de 80 de ani. Aceasta mergea pe stradă împreună cu soțul său. Din sensul opus s-a apropiat un tânăr care a smuls de la gâtul femeii lanțul, iar apoi a fugit.

Citește și: Ultimele vești despre Tamara Buciuceanu-Botez: 'E într-o stare gravă'

În zonă se afla, în timpul liber, agentul șef adjunct de poliție Tudose Adrian, care a pornit în urmărirea tâlharului, reușind să-l imobilizeze în scurt timp și să-l predea echipajului sosit la fața locului, anunță Poliția Prahova.

S-a deschis dosar penal pentru tâlhărie, în care se fac cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Tânărul în vârstă de 20 de ani din Buzău, domiciliat fără forme legale în Ploiești, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.