Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploieștiul riscă să rămână fără apă caldă și căldură

arhiva personala
Ganea

De la 1 mai, municipiul Ploiești se află în situația de a rămâne fără apă caldă și căldură, din cauza plecării operatorului francez Veolia, care gestionează sistemul de termoficare a orașului ca urmare a expirarii contractului.

Vezi și: CCR declanșează NEBUNIA și oferă muniție Guvernului: se dă liber la revizuirea sentințelor definitive/ MOTIVARE

Invitat la o emisiune TV găzduită de canalul tv Ploiești TV, viceprimarul orașului Cristian Ganea s-a arătat îngrijorat de situație și mai ales sceptic vizavi de soluțiile avansate de edilul Adrian Dobre.

”Consiliul local l-a mandatat pe Adrian Dobre să negocieze cu francezii. Așa de bine a negociat că orașul rămâne în aer de la 1 mai. Nu mai cred nimic din ce spune și propune domnul primar”, a declarat Ganea.

Motivul principal al plecării companiei franceze, susține primarul, e faptul că nu s-a înțeles cu Primăria asupra tarifului, pe care operatorul l-ar fi vrut majorat la 340 lei fără TVA.

Vezi și: Tudorel Toader, scrisoare către Financial Times: Codruța Kovesi nu ar trebui sa fie numită procuror șef european. A fost revocată pentru că a încălcat legea

Viceprimarul Ganea l-a acuzat pe edilul Dobre că își face speranțe ca predarea echipamentelor să dureze măcar șase luni, răstimp în care să continue să asigure căldura și apa caldă a orașului. ”Ploieștenii au nevoie de siguranță, speranțele și presupozițiile nu țin de cald, a conchis acesta. E inadmisibil ce se întâmplă.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.