Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMB va organiza, luni seară, o ceremonie dedicată Simonei Halep

WTA
simona halep

Primăria Capitalei a anunțat că, luni seară, pe Arena Națională, va fi organizată o ceremonie în care Simona Halep va prezenta trofeul pe care l-a câștigat la Roland Garros. Sportiva va ajunge în România, luni după-amiază, când ca fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni.

"Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toți, în parteneriat cu Federația Română de Tenis, organizează mâine (luni -n.r.), 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Națională, în față zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezența românilor trofeul Roland Garros! Toți cei care vor să o vadă pe marea noastră campioană sunt așteptați la Arena Națională!", reiese dintr-o informare a Primăriei Capitalei.

Potrivit sursei citate, accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Basarabiei, intrarea fiind liberă.

Simona Halep va ajunge pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, luni, la ora 16.15, unde va fi primită, la Salonul Oficial, de către ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, dar și de preşedintele FRT, George Cosac.

Liderul WTA, Simona Halep, a câștigat primul său turneu de Mare Șlem din carieră, sâmbătă, după ce a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.