Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PML Slatina cere demiterea directorului adjunct al Poliției Locale, pentru o postare 'cu caracter suburban'

Preşedintele PNL Slatina, Viorel Dumitrescu, şi candidatul liberal la primăria municipiului, Mario De Mezzo, îi solicită primarului "înlăturarea" din funcţie a directorului adjunct al Poliţiei Locale, Marius Liviu Belu, din cauză că acesta ar fi postat pe o reţea de socializare un videoclip cu imagini "cu caracter suburban" peste care este adăugată vocea preşedintelui Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

"Partidul Naţional Liberal, Organizaţia Municipală Slatina, condamnă atacul inadmisibil al directorului adjunct al Poliţiei Locale Slatina la adresa Preşedintelui României, cea mai înaltă funcţie în Statul Român. (...) Mario De Mezzo şi Viorel Dumitrescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Organizaţia Municipală Slatina, solicită primarului Municipiului Slatina, Emil Moţ, înlăturarea, deîndată, din funcţie a directorului adjunct al Poliţiei Locale Slatina, Marius Liviu Belu", se arată într-un comunicat al PNL Slatina.

Citește și: Rareș Bogdan se amuză pe seama Vioricăi Dăncilă: ‘Ce-i asta, Tom și Jerry?’

Potrivit sursei citate, Marius Liviu Belu a postat pe 15 octombrie pe o reţea de socializare "un videoclip cu imagini cu caracter suburban peste care este adaugată vocea Preşedintelui României".

"PNL consideră că astfel de comportamente nu îşi au locul în administraţia publică locală, o administraţie care trebuie să fie în slujba tuturor cetăţenilor, indiferent de convingerile politice ale fiecăruia", se arată în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.